12 Aralık 2022
Bugün Batıʼya hoş görünmek, siyasî veya ekonomik menfaat elde etmek gibi bahanelerle LGBT sapkınlığının topluma dayatılmasına sessiz kalmak, buna Allah için buğz etmemek, tıpkı Lût -aleyhisselâm-ʼın ilâhî kahra dûçâr olan karısının durumuna düşmek gibidir. Cenâb-ı Hak, eşcinsellik cürmünü işleyen ve buna îtiraz etmeyen kavmi helâk etmeden önce Lût -aleyhisselâm- ve îmân edenleri kurtardı. Fakat o kavmin bu rezil huyunu hoş gören, buna îtirazı olmayan, hattâ onları destekleyen Lût -aleyhisselâm-ʼın karısını, bir peygamber hanımı olmasına rağmen o kavimle beraber helâk etti. (Bkz. Hûd, 81)
Hayvanlarda bile bulunmayan bir rezilliğe “insan hakkı” diyenlere, Kurʼân-ı Kerîmʼde verilen bu misal, çok bâriz bir îkazdır.
Dolayısıyla müslümanlar olarak, zulme rızânın da zulüm olduğunu, Allâhʼın haram kıldığı bir şeyin “insan hakkı ve özgürlük” gibi süslü propagandalar ile toplumlara dayatılmasına göz yummanın, o cürme ortak olmak kadar ağır bir vebâl olduğunu unutmayalım.